USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj

Zajedno kroz krizu – anketa za privrednike

Privredna komora Srbije u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj, pokrenula je anketu za privredu „Zajedno kroz krizu“ posvećenu ekonomskim aspektima krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa „COVID 19“ i uticaju koji trenutna situacija u Srbiji ima na poslovanje.

Privredna komora Srbije i USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj pozivaju preduzeća da u što većem broju učestvuju u istraživanju jer će odgovori poslovne zajednice pomoći da se dobije jasnija slika stanja i detektuju svi izazovi sa kojima je privreda suočena zbog pandemije COVID 19. Anketa se realizuje u naredne dve nedelje, a dostupna je OVDE.

Učešćem u anketi privrednici će pružiti važan doprinos našim nastojanjima da identifikujemo postojeće stanje i što kvalitetnije formulišemo predlog aktivnosti i mera koje svi učesnici na tržištu, počev od države, udruženja, poslovnih asocijacija do nevladinih organizacija i preduzetnika, treba da preduzmu, kako bi se efekti zdravstvene krize što manje odrazili na privredu. Želimo i da se pripremimo i za „dan po okončanju krize“, da što pre povratimo vitalnost poslovnih subjekata, navedeno je u saopštenju PKS-a i USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj.

Latest news
TOP