USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj

„Pojačalo“ meetup 006: digitalna transformacija

Više od 250 preduzetnika i onih koji žele da to postanu prisustvovalo je poslednjem, šestom po redu „Pojačalo meetup-u“ održanom 18. decembra u Domu omladine u Beogradu. U punoj sali i uz učešće inspirativnih govornika, imali su prilike da čuju poučne poruke posvećene digitalnoj transformaciji, ali i drugim fenomenima koji danas prate preduzetnički biznis.

Učesnici u panelu pod nazivom „Šta je digitalna transformacija i kako može da pomogne rast vašeg biznisa?“, bili su Goran Pitić (FEFA), Momir Đekić (TeleGroup), Mihajlo Jovanović (Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu), Miloš Mijić (Domaće kiflice) i Tanja Kuzman (PwC Srbija). Oni su podelili svoja mišljenja i uvide u to kako inovacije u poslovanju i digitalna transformacija mogu da „otključaju“ potencijal za rast malih biznisa, unaprede poslovne procese i omoguće dolazak do novih kupaca i tržišta.

U drugom delu programa, Dragan Sajić, osnivač Garden.rs, prve hortikulturne online platforme u Srbiji, ispričao je priču o njihovom uspehu i kako se ova platforma u svom, pretežno tradicionalnom sektoru, uspešno pozicionirala zahvaljujući elektronskoj trgovini i digitalnom marketingu.

Ovde možete pogledati snimak celog događaja. Izveštaje sa prethodnih „Pojačalo“ druženja održanih tokom godine možete pronaći u sekciji Vesti na našem vesajtu. Fotografije sa šestog druženja možete pogledati u galeriji.

Tokom 2019. godine, u okviru „Pojačala“, organizovali smo niz inspirativnih i poučnih događaja koji su privlačili sve više interesovanja malih biznisa. „Pojačalo“ je nastalo uz podršku USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj, kao deo naših aktivnosti na osnaživanju srednjih i malih preduzeća. Nastavljamo da podržavamo jačanje digitalne svesti među preduzetnicima i razvoj podsticajnog poslovnog okruženja, koji omogućava rast inovativne i održive zajednice malih biznisa.

Latest news
TOP