USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj

„Pojačalo“ meetup 004: internet oglašavanje, razvoj online i offline radnje i druženje

Za kraj leta, četvrto „Pojačalo“ druženje održano je 29. avgusta. Novo okupljanje u Domu omladine bilo je još jedna prilika za preduzetnike i one koji to žele da postanu da čuju korisne, zanimljive i inspirativne priče.

Panel diskusija na temu „Internet oglašavanje – gde i od čega početi?“ okupila je sjajnu ekipu učesnika. Ivan Bildi (Likes & Cookies), Nenad Pantelić (Clickguard), Aleksandar Ašković (WittyCoyote), Ognjen Vuković (Barcode) i Miloš Aleksić (KupujemProdajem) su podelili deo svoje ekspertize u onlajn marketingu, uključujući i Facebook, Google Ads i Youtube oglašavanje.

U nastavku, Marija i Ivan Slović su govorili o nastanku radnje „Domaccini“. Bila je to priča o nastanku i rastu jedne online i offline radnje, o razvoju sopstvenih proizvoda i pomoći koju pružaju malim proizvođačima da standardizuju proizvodnju i usklade je sa potrebnim propisima, kako bi bili spremni za tržište. Kao jedan od vodećih ocenjivača bezbednosti hrane, Marija je iskoristila „Pojačalo“ da podeli svoje znanje.

I ovoga puta, nakon edukativnog programa, usledilo je druženje, začinjeno prilikom za upoznavanje malih proizvođača hrane i pića.

Ovde možete pogledati kako je bilo na prethodnim Pojačalo druženjima: prvom, drugom i trećem.

Kao i uvek, meetup je bio besplatan. „Pojačalo“ je nastalo uz podršku USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj.

Fotografije sa četvrtog Pojačalo druženja možete pogledati u galeriji.

Poslednje vesti
TOP