USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj

Pojačalo Karavan u Subotici

Pojačalo Karavan je nastavio svoje edukativno putovanje, na misiji jačanja saradnje i preduzetničkog duha kod mikro, malih i srednjih preduzeća širom Srbije. Nakon okupljanja u Nišu, sledeća stanica bila je Subotica, gde se 24. januara, u prostoru u Infostud Huba, okupilo više od 50 predstavnika malih i srednjih preduzeća i članova IT i startap zajednice iz grada i okoline.

Uvodno predavanje na temu „Šta to neke male biznise čini uspešnijim od drugih?“ održao je Ivan Minić (preduzetnik, urednik Pojačalo.rs i martech konsultant), koji je posetiocima preneo deo svog bogatog iskustva iz rada sa malim biznisima i pružio niz korisnih i praktičnih saveta. Uz inspirativne primere iz prakse, Minić je ukazao na važne detalje koje omogućavaju uspešnim kompanijama da se izdvoje na tržištu.

Nakon uvodnog predavanja, posetioci su imali priliku da čuju panel diskusiju, u kojoj su na temu „Kako pametno uložiti u oglašavanje biznisa?“ govorili Nenad Pantelić (Google Analytics, Google Adwords i SEO stručnjak), Stefan Burgić (ekspert za društvene mreže i oglašavanje) i Ivan Minić. Panelisti su podelili ključne informacije o tome kako digitalni marketing, oglašavanje na Google i pametno korišćenje društvenih mreža mogu značajno da doprinesu poslovanju. Odgovarajući na pitanja subotičkih preduzetnika, panelisti su rešili neke od njihovih dilema u vezi sa oglašavanjem, a druženje i neformalni razgovor nakon zvaničnog dela programa omogućio je razmenu dragocenih iskustava, jačanje starih poznanstva i stvaranje novih.

Pod pokroviteljstvom USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj, Pojačalo Karavan još jednom je nastavio da povezuje i jača preduzetnike širom Srbije. Fotografije sa događaja možete pogledati u galeriji.

Latest news
TOP