USAID Projekat saradnje za ekonomski razvoj

Održano prvo Pojačalo druženje u Beogradu

USAID Projekat saradnje za ekonomski razvoj i tim iza platforme Pojačalo organizovali su prvo u nizu druženja sa ciljem udruživanja i zbližavanja preduzetnika i malih preduzeća.
Ivan Minic speaking at Pojacalo meetup #1
U četvrtak, 28. februara 2019. USAID Projekat saradnje za ekonomski razvoj i Pojačalo.rs organizovali su prvo u nizu druženja u Domu omladine u Beogradu. Ovo druženje, kao i budući događaji, bazira se na pretpostavci da se znanje širenjem umnožava i da preduzetnici i mala preduzeća mogu da rastu i razvijaju se kroz razmenu iskustava, učenje kroz primere drugih i zajedničko prevazilaženje (administrativnih) prepreka.

Druženju je prisustvovalo više od 180 učesnika iz različitih industrija. Svi oni imali su priliku da čuju inspirativne govornike i da učestvuju u pažljivo osmišljenom druženju, organizovanom sa ciljem da se učesnici upoznaju u okruženju u kome mogu da razmene iskustva i potencijalno izgrade partnerstva za budućnost. Pogledajte video sa događaja ovde ili pogledajte našu foto galeriju. Druženje je prošlo uspešno i radujemo se sledećem, zakazanom za april 2019. Vidimo se!
TOP