USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj

Dizajn digitalnog poslovnog modela – četvrti online panel „Konkretno za SME“

Četvrti online panel „Konkretno za SME“ posvećen digitalizaciji malih i srednjih preduzeća, održan je u sredu 29 aprila. U saradnji sa ICT Hub-om predstavili smo javnosti neke od najuspešnijih primera uspešno primenjenih digitalnih poslovnih modela na srpskom tržištu.

Imajući u vidu da digitalizacija preoblikuje poslovanje ne samo u normalnim okolnostima, već posebno u krizi, okupili smo predstavnike kompanija „Halo oglasi“ (Branimir Kulašević) i „Balkan Security Services“ (Uroš Lalić). U razgovoru sa Sandrom Nešić iz ICT Hub-a, oni su pokušali da daju odgovore na mnoga pitanja koja se tiču digitalizacije i poslovanja, poput zašto je važno uspešno sprovesti digitalni poslovni model i šta digitalizacija znači za mala i srednja preduzeća u krizi.

Pored diskusije, na panelu su učesnicima predstavljeni nalazi istraživanja o potražnji za digitalnim veštinama, koje je USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj objavio prošle godine.

„Konkretno za SME“ su nedeljni online paneli posvećeni malim i srednjim preduzećima, pokrenuti s ciljem da im ponude konkretne odgovore na izazove poslovanja u uslovima vanrednog stanja. Panele organizuju USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj i ICT HUB.

Da pogledate snimak panela, kliknite na sledeći link https://www.youtube.com/watch?v=L01hoWryOdw

Latest news
TOP