USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj

Dani otvorenih vrata sa inspektorima u oktobru

Tokom oktobra, nastavljamo sa Danima otvorenih vrata sa inspektorima, koja su privrednici prepoznali kao sjajnu priliku da iskoriste savetodavnu ulogu inspekcija za razgovor i razrešavanje nedoumica oko prava i obaveza.

Novo okupljanje je uspešno održano u Kruševcu 9. oktobra, a sledeći na redu je Čačak, gde je Dan otvorenih vrata zakazan za 29. oktobar.

Od prvog okupljanja u Beogradu krajem marta, stotine privrednika su imale je priliku da inspektorima poreske, tržišne, radne, sanitarne i poljoprivredne inspekcije postavi bilo koje pitanje i porazgovara o izazovima iz njihovih nadležnosti. Pored konkretne savetodavne pomoći i razjašnjenja, jednako važan deo Dana otvorenih vrata je i unapređenje djaloga, razumevanja i saradnje dve strane u interesu svih: efikasnijeg poslovanja, ispunjavanja zakonskih obaveza i rasta privrede, na dobrobit građana i društva u celini.

Dane otvorenih vrata sa inspektorima organizuje Privredna komora Beograda u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj i EU projektom Podrška Evropske unije poboljšanju poslovnog okruženja.

Kako je bilo na prethodnim okupljanjima, možete pogledati ovde i ovde.

Poslednje vesti
TOP